ONEXOXians | Jadi Pengguna Boleh Jimat, Jadi pengedar Boleh Untung!!

  
  • ONEXOX - Innovasi Prabayar Terkini
  • ONEXOX - Peneraju Prabayar Paling Menjimatkan
  • ONEXOX - Simkad Panjang Umur
  • ONEXOX - Telco Patuh Syariah

Biasa menghadapi masalah ini?

service 1

Tempoh Sah Kredit Luput

Kredit masih banyak, tapi tak boleh buat panggilan. Terpaksa topup untuk hidupkan line

service 2

Call Sekejap Di Caj Mahal

Panggilan tak sampai 2 saat masuk voicemail pun tetap di caj untuk kadar harga 1 minit.

service 3

Internet Slow!

Signal H+, tapi nak hantar gambar pun tak lepas!

Jangan Jadi Mangsa Prepaid

Kisah Abah dan Prepaid

 

Kelebihan ONEXOX?

Ini kami senaraikan 9 kelebihan utama yang membuatkan anda tidak boleh mengatakan tidak untuk bertukar ke ONEXOX hari ini.

service 1

Murah

Hanya dengan RM10 anda telah mampu meraih penjimatan berganda.

service 2

Flexi Akaun 2 dalam 1

Dengan Akaun Dedikasi dan Akaun Utama anda boleh merancang dan memaksimumkan penjimatan.

service 3

Short Call (Voicemail)

Caj panggilan terendah dipasaran. Hanya 5sen ke semua rangkaian untuk panggilan bawah 10 saat.

service 4

1800 SMS PERCUMA

150 SMS Percuma sebulan (1800/setahun) ke sama rangkaian dan boleh dianjak kehadapan.

service 5

Kadar Istimewa FnF

Anda boleh menyenaraikan 10 nombor FnF dari Semua Rangkaian termasuk Fix Line untuk kadar caj istimewa!!

service 6

Tempoh Sah Kredit 28 Bulan

Kekalkan nombor anda dan nikmati tempoh sah kredit 2 tahun 4 bulan secara automatik.

service 7

Insentif User-Get-User

Syarikat memperuntukkan sehingga 6% dari penggunaan rakan yang anda perkenalkan kepada peserta UGU.

service 8

Full Internet Speed

Internet full speed sepanjang langganan dan tiada caj PPU yang mencuri kredit anda apabila kuota bandwidth tamat.

service 9

Peluang Kerjaya

Laluan sebagai Pengedar Rasmi dan berpotensi menjana income pasif sehingga 21% dari penjualan kasar syarikat.

Latar Belakang Syarikat

One XOX Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat Bumiputera dan anak syarikat kepada XOX Berhad yang telah beroperasi sebagai Pengendali Rangkaian Mudah Alih Maya (MVNO) sejak tahun 2005. One XOX Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2014, secara eksklusifnya membawa jenama ONEXOX bagi memasarkan produk XOX dengan pelan perkhidmatan mudah alih yang unik dan tersendiri.

One XOX percaya akan model perniagaan yang cekap, telus dan sedaya upaya mematuhi tuntutan syariah untuk mempastikan kadar perkhidmatan adalah sangat berpatutan, tiada iklan-iklan yang mengelirukan serta tiada unsur-unsur caj tersembunyi dapat menarik minat dikalangan pelanggan-pelanggan perkhidmatan mudah alih yang sentiasa mencari alternatif penjimatan.

Disamping penawaran perkhidmatan yang sangat kompetitif, One XOX yang tidak mengamalkan pengiklanan secara terbuka telah membuka peluang perniagaan telekomunikasi 'sebenar' mampu milik kepada semua individu yang berminat dengan menawarkan insentif lumayan dan berpanjangan berkonsepkan perkongsian keuntungan syarikat.

 

team 1

Peluang Kerjaya

Join Us

One XOX mengalu-alukan semua pelanggan yang dahagakan penjimatan serta usahawan-usahawan yang sedang giat mencari peluang perniagaan untuk mencuba perkhidmatan telus tanpa caj tersembunyi dan memanfaatkan platform perniagaan yang ditawarkan.

team 1

Visi

Visi

Menjadi perintis yang berjaya ke tahap global di dalam industri telekomunikasi dengan strategi pemasaran unik yang menawarkan perkongsian keuntungan syarikat kepada pengedar.

team 1

Misi

Misi

Menyediakan perkhidmatan berkualiti pada kadar yang sangat berpatutan serta sedaya upaya mematuhi tuntutan syariat di dalam perniagaan.

Apa kelebihan ONEXOX?

Sila tonton persembahan video dibawah untuk menerangkan dengan serba ringkas kenapa ONEXOX dikatakan sebagai pilihan paling bijak sebagai prabayar yang paling menjimatkan.

Masih belum mempunyai simkad ONEXOX? Dapatkannya dengan kami sekarang

Beli Simkad ONEXOX

Apa Kata Pelanggan Kami?

"Saya user C****M selama lebih 12 tahun. saya bersabar dengan kehilangan kredit berpuluh ringgit sebulan semata² kerana bergantung kepada coveragenya yang luas, kerana saya tinggal dipendalaman. Tapi sekarang tidak lagi. Onexox menyediakan rangkaian luas yang sama, kadar panggilan murah. dan paling penting, tiada lagi kehilangan kredit."

client 1 En. Adeysham Chini, Pahang

"Macam tak luak jer kredit bila guna dah sebulan ni... yg best kat tgh kuala sungai merbok memancing ada H+ dan jadi hotspot untuk anak yang pakai telco terkenal... hahahaha... kalau yg lama kena byr tiap2 bulan walau tak pakai.. rasanya yg ini dua tahun tak habis credit kalau macam ni.. yg penting longlasting airtime sampai 2018 Insya Allah... Kawan2 jom try.. sangat menjimatkan...!!"

client 2 Datin Hjh. Hasimah Azit Nilai, N. Sembilan

"Bagi saya sungguh berbaloi pakai simcard ini. Boleh kekal no lama, tempoh kredit pun dapat 28 bulan, panggilan pun murah, sms tiap-tiap bulan dapat free 150 selama 1 tahun plak tu, Ermm rugi saya tak guna simcard ini dari awal"

client 3 En. Zulkifli Mohamad Besut, Terengganu

"Saya telah memilih Onexox setelah diperkenalkan oleh rakan rakan.Saya telah menggunakan Onexox dalam masa 2 bulan dan saya telah menikmati keistemewaan nya dari segi kos yang sebelum ini saya guna C****M postpaid dan monthly charge dalam rm 120 setiap bulan , jadi sekarang setelah saya guna ONEXOX saya cuma top up rm60 sebulan..makna nya dah jimat rm 60 setiap bulan."

client 3 En. Hendry Anak Baling Nusajaya, Johor

"Saya mula guna ONEXOX sebab member kata rate-nya murah dan boleh jimat. Bila dah merasainya sendiri, saya akui penjimatannya dan mula introduce beberapa ahli keluarga saya untuk guna. Tak sangka insentif UGU 6% kerana introduce pelanggan baru akhirnya membuatkan line PREPAID saya jadi FREEPAID. Terus decide jadi Dealer! Skang EXPENSES dah tukar jadi INCOME!!"

client 3 En. Adi Nor Jaffar Nilai, N. Sembilan

"Saya mencari2 alternatif untuk berhubung dengan keluarga dan kenalan rapat dengan kadar istimewa yg lebih murah, tiada pilihan melainkan mengajak mereka bertukar ke talian yg sama, tetapi tidak di onexox kerana kadar istimewa sebanyak 10 nombor ke semua rangkaian boleh disenaraikan dan ini sangat2 menjimatkan kerana caj yg begitu murah!"

client 1 En. Muhammad Shafiq Alor Gajah, Melaka

 

Ingin melihat testimoni-testimoni ONEXOXIANS yang lain?

Lain-lain testimoni

Rebut Peluang Penjimatan!

Miliki Simkad Prabayar ONEXOX yang menjanjikan penjimatan sebenar kepada pengguna. Bukan itu sahaja! Dengan hanya berkongsi peluang penjimatan ini dengan rakan-rakan dan sanak-saudara yang lain supaya mereka bertukar kepada pelan prabayar ONEXOX, anda berpeluang menikmati pendapatan pasif sebanyak 6% dari penggunaan pelanggan yang anda perkenalkan. Pihak syarikat memberikan insentif User-Get-User ini kepada semua pelanggan ONEXOX tanpa limit dan syarat! Tidak perlu maintain belian bulanan untuk melayakkan anda menikmati insentif tersebut.

Syaratnya: Anda perlulah menjadi pengguna talian ONEXOX terlebih dahulu. Dapatkan simkad ONEXOX dibawah! Pilih Nombor Baru (SP) atau Kekalkan Nombor Anda sekarang (MNP)

SP - Pilih Nombor Baru

MNP - Kekal Nombor Lama

 

Jika anda TELAH mempunyai Simkad Prabayar ONEXOX atau anda merupakan seorang Pengedar Sah ONEXOX yang inginkan;

• Website Referral untuk UGU
• Website Referral untuk SD/Dealer

Anda boleh mendaftar dengan menekan butang ‘merah’ dibawah ini.

Daftar Website Referral

Mana Nak Dapatkan Topup?

Disclaimer: This refferal website is belongs to ONEXOXians Group. It is not an official website of the ONEXOX company. Transmission or reproduction of protected items beyond that allowed by fair use as defined in the copyright laws requires the written permission of the copyright owners.

Hubungi Kami

Sebarang kemushkilan boleh di ajukan kepada Introducer atau Direct SD/Dealer anda. Walau bagaimanapun kami sangat menghargai sekiranya anda dapat baca terlebih dahulu soalan-soalan yang telah kami jawab sebelum ini diruangan Soalan Lazim (FAQ)
Terima kasih

Dibawakan kepada anda oleh:

Introducer Anda

Introducer / Penaja merupakan individu yang memperkenalkan anda dengan ONEXOX melalui program User-Get-User. Program UGU ini terbuka kepada semua pelanggan ONEXOX.

Nama: Admin ONEXOXians
 

admin@onexoxians.net
No HP: 0122231004

WhatsApp: +60105226262
Telegram: 0105226262
Lawat FB Admin ONEXOXians

Direct SD/Dealer

Direct SD/Dealer merupakan Pengedar Sah ONEXOX yang dipilih dari rangkaian Admin ONEXOXians, untuk menguruskan pembayaran dan pendaftaran anda serta menghantar simkad kepada anda.

Nama: Admin ONEXOXians
Dealer ID: DYSD799

admin@onexoxians.net
No HP: 0122231004

WhatsApp: +60105226262
Telegram: 0105226262
Lawat FB Admin ONEXOXians